Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Monika Radek Klesińscy (2769 niezalogowanych)
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Oj Jasta . troszke pokory ! Przeciez to Ty u nich pracujesz , nie oni u Ciebie ! Sarkazm Twoj byl nie na miejscu ! A Norwegowie -rzeczywiscie - nie sa az tak glupi , jak co poniektorzy wypisuja ! A Bizi niech spi sobie spokojnie . Ja bede troszke uwazac ! Nic nie zaszkodzi -ciut ostroznosci ! Jest mi naprawde przykro z powodu tej tragedii ! Bardzo serdecznie wspolczuje rodzinom ofiar jak i wszystkim Norwegom !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...moze

tytul jakis bardziej adekwatny np:

no i doigrali sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Oj -Brzydal !!! A Ty znow swoje . Ciesz sie ,ze nie dotknelo Ciebie to osobiscie ! Czego sie doigrali ? Przeciez Polska tez wyslala zolniezy swoich do Iraku . Jak narazie mamy spokoj ! NARAZIE ! Jezeli masz rodzine w Polsce ,mozesz sie juz zastanawiac -gdzie ,kiedy i o jakiej porze cos tam huknie !!! Wyrazy wspolczucia z powodu tragedii narodowej !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...pisze

tylko w zgodzie,z teoria forumowych medrcow,

- ze jak sobie poscielesz,tak sie wyspisz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
A ta posciel i spanie - to sorry -ale chyba nie rozumiem ! Jasniej p. nie pijacy z frajerami ! VÆR SÅ SNILL Brzydalku !!! Wytlumacz who is who ??? Bo juz nie panimaju !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(akan)
Początkujący
bogdanor1 napisał:
Oj -Brzydal !!! A Ty znow swoje . Ciesz sie ,ze nie dotknelo Ciebie to osobiscie ! Czego sie doigrali ? Przeciez Polska tez wyslala zolniezy swoich do Iraku . Jak narazie mamy spokoj ! NARAZIE ! Jezeli masz rodzine w Polsce ,mozesz sie juz zastanawiac -gdzie ,kiedy i o jakiej porze cos tam huknie !!! Wyrazy wspolczucia z powodu tragedii narodowej !

A co ma do tego Irak? Sprawca obu czynow jest Norweg, prawicowy ekstremista...

@brzydal: Sa pewne chwile, kiedy nie na miejscu sa prozaiczne docinki. Troche czlowieczenstwa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
..kazdy

jest kowalem swojego losu

zreszta spytaj fachoffcow w tym temacie

gabrysi,basi,jastusi,doradcy i konsultatowi vel akan,pieska gonczego i calej reszcie nawiedzonych...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Brzydalku ! Ja nie pytam fachowcow -lecz Ciebie ! Wyjasnij mi prosze Twoje twierdzenie ! A z reszta -mysl co chcesz ! Twoja sprawa , twoj cyrk i Twoje malpki !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...a

ty akan

poszol won ,typowy norweski chamie i prostaku!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(akan)
Początkujący
brzydal napisał:
...a

ty akan

poszol won ,typowy norweski chamie i prostaku!

I o to wlasnie czlowieczenstwo chodzilo mi. Dzieki!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok